header inschrijven DA links.jpg

Abonnement

TCM Lover

Vanaf

€ 15,-

p.maand

Voor de échte TCM Lover

  • Elke maand nieuw, inspirerend (oefen)materiaal over de TCM

  • Nieuwe casussen, multiple choice vragen, video's, audiobestanden en leuke oefeningen om je kennis te testen en te vergroten

  • 3x per maand een FB live over alles wat met TCM te maken heeft

  • 1x per maand een online Diagnose Arena. Dit is een live diagnose gesprek met een cliënt, waarin je je diagnosevaardigheden kunt verbeteren en je kennis kunt verbreden ( als je er niet live bij kunt zijn, no problem, je kunt de replay terugkijken)

  • Toegang tot de besloten Facebook Groep voor TCM Lovers

header inschrijven DA.jpg

In de afgelopen maanden hebben veel studenten / (beginnende) therapeuten TCM zich ingeschreven voor het gratis studiemateriaal op onze website. En daar zijn we heel trots op!

Om iedereen nog meer te inspireren, is er nu de mogelijkheid om een abonnee te worden van TCM Lover. Voor onze abonnees zijn we elke week live, zowel op FB als via Zoom. Daarnaast is er elke maand inspirerend oefenmateriaal, casussen etc. Verder zullen we regelmatig specifieke onderwerpen bespreken die met de TCM te maken hebben.

Op het moment dat je je inschrijft heb je toegang tot het materiaal. Na een maand wordt je abonnement automatisch verlengd. Als je je abonnement wilt stopzetten, dan stuur je ons een email: tcmlover@tutamail.com. (We hopen natuurlijk dat je heeeeeel lang bij ons

blijft ;-))

 

Extra voordeel voor onze cursisten

We zorgen goed voor onze cursisten :-).  

Volg jij de cursus Diagnose Arena  óf heb je deze bij ons gevolgd ? Dan kun jij voor  het meest voordelige tarief abonnee worden.

Ben jij geen cursist, maar wil je wel dit voordelige tarief? Schrijf je dan nu in voor de cursus Diagnose Arena die start op 25 oktober 2021Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

 

Kies hier het abonnement Diagnose Arena dat bij jou past: 

RP-P-1958-421.jpg

€ 20,- p.mnd

Voor iedereen toegankelijk

Laat je inspireren door TCM lover. Steeds nieuw oefenmateriaal, nieuwe casussen en multiple choice vragen om je kennis te testen en te verbreden. Maak contact met andere studenten/therapeuten in onze besloten FB groep. 

Let op! De betaling van het maandelijkse abonnement kan alleen met Credit Card of Pay Pal. Mocht je via ideal willen betalen, dan kan dat. Je wordt dan lid voor 1 jaar en betaalt dit in één keer. Klik hier om via iDeal te betalen.

RP-P-1958-354.jpg

€ 15,- p.mnd.

LET OP! Je kunt dit abonnement alleen kopen als je een cursus bij ons volgt / gevolgd hebt

Doe jij mee (of heb je meegedaan ) aan de cursus Diagnose Arena? Dan kun jij voor een zeer laag tarief abonnee worden. Wij zorgen goed voor onze cursisten :-)

Heb jij de cursus (nog) niet gedaan maar wil je wel dit voordelige tarief?

Schrijf je dan nu in voor de cursus die start op 18 januari 2021. Je hebt dan NU al toegang tot het abonnement voor het laagste tarief!

Let op! De betaling van het maandelijkse abonnement kan alleen met Credit Card of Pay Pal. Mocht je via ideal willen betalen, dan kan dat. Je wordt dan lid voor 1 jaar en betaalt dit in één keer. Klik hier om via iDeal te betalen.