NG-1985-7-2-130_edited.jpg

Diagnose Arena

De kunst van het diagnosticeren ligt in het stellen van de juiste vragen.   Tijdens je studie leer je braaf de theorie over de diagnose, maar wat als je dan ineens alleen tegenover je patiënt zit.....

 

Wat is de Diagnose Arena?

De diagnose arena is een online bijeenkomst van TCM-lovers. We zijn via Zoom een uur lang live bezig met het doornemen van het diagnose-gesprek met een live-patiënt. Owen zal de Arena leiden en hij zal tips en trics geven. Er is ruimte voor iedereen om actief mee te doen met het diagnose-proces. Bedenk je: wij zijn er om elkaar te helpen en van elkaar te leren, dit gebeurt vanuit respect en collegialiteit, dus schroom niet!

 

Waarom de Diagnose Arena?

Omdat het vak van (toekomstig) TCM therapeut geweldig is, maar soms ook best overweldigend kan zijn. Ik heb bij het begeleiden van stagiairs gemerkt dat de diagnose vaak een bron van frustratie is van studenten en/of therapeuten. Daarom is het delen van kennis zo nodig, vooral als dat op een leuke manier gebeurt. Het verbinden van therapeuten/studenten is daarbij de sleutel wat ons betreft.  

Planning

Wellicht ter geruststelling: als je het diagnose-gesprek voert, hoef je niet in beeld te zijn, je kunt ook alleen via audio meedoen.

Bedankt voor de inschrijving! Check ook je SPAM box, helaas komt onze email daar soms terecht :-(

 

Voorlopig staat er geen gratis Diagnose Arena gepland. Op 17 mei 2021 start onze cursus Diagnose Arena weer. Wil jij hulp bij het diagnose-gesprek, schrijf je dan in!