NG-1985-7-2-130_edited.jpg

Diagnose Arena

De kunst van het diagnosticeren ligt in het stellen van de juiste vragen.   Tijdens je studie leer je braaf de theorie over de diagnose, maar wat als je dan ineens alleen tegenover je patiënt zit.....

 

Wat is de Diagnose Arena?

De diagnose arena is een online bijeenkomst van TCM-lovers. We zijn via Zoom een uur lang live bezig met het doornemen van het diagnose-gesprek met een live-patiënt. Owen zal de Arena leiden en hij zal tips en trics geven. Er is ruimte voor iedereen om actief mee te doen met het diagnose-proces. Bedenk je: wij zijn er om elkaar te helpen en van elkaar te leren, dit gebeurt vanuit respect en collegialiteit, dus schroom niet!

 

Waarom de Diagnose Arena?

Omdat het vak van (toekomstig) TCM therapeut geweldig is, maar soms ook best overweldigend kan zijn. Ik heb bij het begeleiden van stagiairs gemerkt dat de diagnose vaak een bron van frustratie is van studenten en/of therapeuten. Daarom is het delen van kennis zo nodig, vooral als dat op een leuke manier gebeurt. Het verbinden van therapeuten/studenten is daarbij de sleutel wat ons betreft.  

Ik schrijf me in voor de Diagnose Arena

Je kunt je hieronder inschrijven voor de GRATIS Diagnose Arena.

De Arena is een online Zoom-bijeenkomst van TCM-studenten & -therapeuten.

Wanneer? Woensdag 19 augustus 2020            19.30 - 20.30 uur

De inschrijving voor deze Diagnose Arena is helaas gesloten

Als je je inschrijft, krijg je de uitnodiging voor de Zoom-bijeenkomst toegestuurd met uitleg.

Kun jij niet op deze datum of dit tijdstip? Geen nood! Je kunt je gewoon inschrijven, we sturen je vanzelf een link zodat je de Diagnose Arena achteraf kunt bekijken.

Vanaf   1 aug. 2020 is er het  Diagnose Arena Abonnement. Klik hier om er alles over te lezen.  

 

Op 14 september 2020 gaan we weer van start met de cursus Diagnose Arena. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

 

 De deuren van de Diagnose Arena openen zich nu voor jou, we spreken elkaar binnenkort!

Wellicht ter geruststelling: als je het diagnose-gesprek voert, hoef je niet in beeld te zijn, je kunt ook alleen via audio meedoen.

 

2020 TCM Lover