FAQ

Veelgestelde vragen

Ik ben student TCM, is deze cursus niet te moeilijk voor mij?


Geweldig dat je tijdens je studie al extra aandacht wilt besteden aan je diagnose! De cursus neemt je stap voor stap mee door de diagnose. We bieden je lesmateriaal aan op verschillende niveau's, zodat je zelf kunt bepalen wat voor jou haalbaar is. We beginnen echt bij de basis, dus zeer geschikt voor studenten. Je krijgt veel origineel oefenmateriaal om het studeren makkelijker te maken. Dus dit is een JA!
Ik heb weinig tijd, hoeveel tijd moet ik aan deze cursus besteden?


We kunnen ons voorstellen dat je een beetje opziet tegen nog meer werk. Deze cursus is een intensieve 5-weekse duik in het diagnose-gesprek. Als je fanatiek bent en wat meer tijd tot je beschikking hebt, kun je in deze 5 weken het hele proces doorlopen. Als je wat minder tijd hebt, hebben we goed nieuws: je kunt deze cursus helemaal op je eigen tempo doen. Je krijgt elke week je online lesmateriaal aangeleverd. Je kunt dit op je eigen moment bekijken en maken. Ondertussen kun je gewoon meedoen aan de live-gesprekken en live Diagnose Arena of je kunt deze achteraf terugkijken. Ook na de 5 weken blijf je toegang houden tot alle lesmateriaal, video's en replays. Dus ook als je weinig tijd hebt is het geen probleem om mee te doen!
Als ik er niet bij kan zijn tijdens de live-gesprekken en de live-Diagnose Arena, heeft het dan wel zin om me in te schrijven?


Het voordeel van een online cursus is, dat je alles achteraf kunt terugkijken. Nu hoor ik je denken......."maar dan kan ik geen vragen stellen!". Daar hebben we een oplossing voor: als je vragen over de lesstof hebt, dan mail je deze voorafgaand aan de live-gesprekken naar ons. Dan beantwoorden wij jouw vragen tijdens de live-gesprekken en kun jij dit op jouw moment terugkijken. Mocht je achteraf nog vragen hebben, dan mag je ons altijd mailen.
De cursus begint op vrijdag 19 juni, wat moet ik me daar bij voorstellen? Moet ik me dan vrij houden?


19 Juni is voor ons een mooie datum om te starten. Jij hoeft dan helemaal niets te doen. Dit is de officiële start van de cursus en op deze dag krijg jij het lesmateriaal van de eerste week toegestuurd. Als je er zin in hebt, en dat kunnen wij ons heel goed voorstellen, kun je op 19 juni al beginnen.
Ik heb al een aantal jaar een praktijk, kan ik dan nog wel iets leren van deze cursus?


De praktijk is de beste plek om te leren! Wellicht voel je je nog wat onzeker over je diagnose of wi je je kennis opfrissen. Daar is deze cursus heel geschikt voor. Je kunt alles dan ook direct toepassen in de praktijk. We bieden lesmateriaal op veel verschillende manieren aan, er wordt rekening gehouden met verschil in nivo.
Op welke momenten zijn de live-gesprekken en de live-Diagnose Arena ingepland?


In principe vinden alle live-gesprekken en Diagnose Arena's plaats op woensdag- en/of vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Wellicht is het door onvoorziene omstandigheden nodig hier vanaf te wijken, maar dit verwachten wij niet.