Week 1

We beginnen bij de basis: je theoretische kennis. Wellicht denk je bij het lezen van het materiaal: dit weet ik al.......

Sommige stof zal herhaling voor je zijn. Maar dit is echt de basis, deze kennis heb je altijd nodig, hoeveel ervaring je ook hebt. Hoe beter je de kennis beheerst, hoe beter je deze kunt implementeren in je diagnose.  Waar sta jij als het gaat om deze kennis? 

De stof van deze week bestaat uit 3 onderdelen: de Ba Gang, Zang Fu en Qi, Bloed en de Vloeistoffen. Voor elk onderdeel vind je een video, een theorie-gedeelte en oefenmateriaal.

Waar te beginnen?

  • Het is handig om per onderdeel te werken. Bekijk eerst de video van het onderdeel dat je kiest.

  • Na de video ga je de theorie bekijken/bestuderen.

  • Vervolgens kun je je kennis testen met het oefenmateriaal. Als uit het oefenen blijkt dat een bepaald onderdeel nog wat aandacht nodig heeft, ga dan nog even terug naar de theorie om de puntjes op de i te zetten.

  • De stof van deze week omvat heel veel theorie. Forceer jezelf niet om alles in 1x te willen doen,  dit is veel leerwerk. Dat kun je niet in 5 weken proppen. Je kunt deze stof gedurende, maar ook na de cursus steeds blijven lezen en herhalen.

 

Lesmateriaal week 1

Klik op de rode knoppen onder de plaatjes om het materiaal te bekijken.