Zang Fu oefenmateriaal

De Zang Fu patronen zijn erg belangrijk om te leren en te weten. Oefen deze patronen regelmatig.

Printable: Zang Fu Kaartjes

Om het oefenen makkelijker voor je te maken, heb ik draaikaartjes voor je gemaakt. Op de ene kant staan de symptomen, op de andere kant van het kaartje staat het patroon waar de symptomen bij horen. Er zijn twee oefenmogelijkheden met de kaartjes:

  • een online oefenversie (zie oefening 1 hieronder).

  • een printbare versie zodat je bijvoorbeeld tijdens het eten maken of in de trein off-line kan oefenen. Zorg dat je bij het uitprinten de optie dubbelzijdig printen kiest op jouw printer! Tip: het kan handig zijn de kaartjes te lamineren na het printen, dan worden ze niet vies :-)

Let op! De printbare versie van de draaikaartjes is niet toegankelijk in de gratis week. Deze is alleen beschikbaar voor onze cursisten. Wil jij de rest van de kaartjes ook? Klik hier

Oefening 1: online oefenversie Zang Fu draaikaartjes

Voor onze cursisten hebben we van alle 64 symptomen/syndromen van de Zang Fu een online oefening gemaakt. Dit is een heel handig hulpmiddel om jezelf te oefenen in je theoretische kennis van de Zang Fu. Hieronder kun  jij alvast met 10 van deze symptomen/syndromen te oefenen. Wil je toegang tot alle kaartjes en oefeningen? Klik dan hier voor alle info over onze cursus.

Hier vind je 10 symptomen/syndromen van de Zang Fu. Bekijk het kaartje en klik vervolgens op "omdraaien" voor het antwoord. Vervolgens klik je op de pijl om naar het volgende kaartje te gaan. Veel succes!