Ademtherapie

De ademtherapie sessie geeft een mogelijkheid tot loslaten van vastzittende emoties en spanningen.Deze emoties en spanningen liggen opgeslagen als een soort kristallen in je lichaam waardoor ze op termijn disbalans kunnen veroorzaken.De kristallen liggen met een lage trilling in je lichaam de doorstroming te blokkeren. Een van de belangrijkste doelen van deze ademsessie is het losmaken van deze vastzittende kristallen: door de adem ontstaat een hoge trilling waardoor de kristallen met een lage trilling oplossen.Dit gaat veelal gepaard met een emotionele geclusterde herbeleving.


We leven in een mooie wereld maar je moet alles wel kunnen bijbenen.


Het fysieke effect van een ademtherapie sessie

In een sessie kan je fysieke lichaam revitaliseren tot op celniveau om alle vastzittende spanning weer te laten stromen

De ademhalingstechniek die we gebruiken tijdens de sessie zorgt ervoor dat meer zuurstof wordt opgenomen in de cel. Dit geeft meer energie en levenskracht en zin in het leven.Veelal wordt er na een sessie beschreven dat men zich lange tijd rustiger en beschouwender voelt.

Het is ook mogelijk om tijdens de sessie de adem in te houden waardoor er een opbouw plaats vind in de CO2. De cel gaat hierdoor uitzetten in zijn vraag naar zuurstof.Door de wisselingen van zuurstof en kooldioxide gehalte worden gifstoffen uit het lichaam verwijdert waardoor men meer energie krijgt.

De uitademing gaat met een zucht; de buik valt als het ware ineen.Hierdoor vind een massage van de ingewanden plaats waardoor vastzittende kristallen los zullen komen.Wat van binnen leeft mag naar buiten komen


Het emotionele/spirituele effect van een ademsessie

Veel mensen ademen hoog en hebben daardoor een beperkte zuurstof inname.

Gevoelens worden stilgelegd en emoties worden onderdrukt

Door een diepe buikademhaling krijgen we meer zuurstof binnen. We zullen meer los komen in plaats van vast te komen zitten.Een ademsessie geeft inzicht en ruimte, het brengt je in het nu waardoor je kan ervaren wat aanwezig zijn in het nu inhoudt.

Je overtuigingen zitten vast op celniveau en zijn overgenomen van familie en in situaties in het leven.door je ademhaling te verdiepen ontstaat er meer rust en ruimte om inzicht te krijgen in je eigen zijn.Veelal wordt er een diepe meditatieve staat en een gevoel van opening ervaren.


Hoe werkt het?

In een ademsessie laat je pauzes tussen je in en uitademing zoveel mogelijk achterwege.Je ademt grote hoeveelheden zuurstof in waardoor gebieden met weinig zuurstof zich openen en daardoor wordt je energie niveau verhoogd.

De uitademing laat je vallen, als een nauwelijks hoorbare zucht.

Ademen op zich helpt niet om onze levensproblemen op te lossen.De inzichten die we krijgen zullen we zelf moeten toe passen in het leven.
43 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Boosheid